CAcert Bug Tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0001390cacert1.it-sls.deca-mgr1.it-sls.depublic2015-07-22 18:282015-07-28 20:49
ReporterINOPIAE 
Assigned ToBenBE 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
Statussolved?Resolutionfixed 
PlatformOSOS Version
Summary0001390: Wrong encoding used to display mails
DescriptionAfter appling bug 1389 https://bugs.cacert.org/view.php?id=1389 [^] to the test server the mail in the test management server shows wrong encoding.
TagsNo tags attached.
Attached Files

- Relationships
related to 0001389solved?BenBE Main CAcert Website Wrong encoding for mails sent with function sendmail() 

-  Notes
(0005423)
INOPIAE (manager)
2015-07-22 18:40
edited on: 2015-07-22 20:25

I pushed a fix to https://github.com/INOPIAE/cacert-testmgr/commit/c28a5e261f2ab696b1e3959ddfa3b44a79ff8a19 [^]


- Issue History
Date Modified Username Field Change
2015-07-22 18:28 INOPIAE New Issue
2015-07-22 18:40 INOPIAE Note Added: 0005423
2015-07-22 18:40 INOPIAE Assigned To => BenBE
2015-07-22 18:40 INOPIAE Status new => fix available
2015-07-22 18:41 INOPIAE Reproducibility have not tried => always
2015-07-22 18:42 INOPIAE Relationship added related to 0001389
2015-07-22 18:45 INOPIAE Note Edited: 0005423 View Revisions
2015-07-22 20:25 INOPIAE Note Edited: 0005423 View Revisions
2015-07-28 20:49 BenBE Status fix available => needs review & testing
2015-07-28 20:49 BenBE Status needs review & testing => ready to deploy
2015-07-28 20:49 BenBE Status ready to deploy => solved?
2015-07-28 20:49 BenBE Resolution open => fixed


Copyright © 2000 - 2017 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker